וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מלבי קוקוס עם סירופ אננס

מסעדת דלי אסיאתי בהוד השרון, מביאה אלינו מתכון למלבי המוכר בתוספת טוויסט אקזוטי

מתכון מאת: מסעדת דלי אסיאתי, מערכת וואלה

מלבי קוקוס וסירופ אננס של דלי אסיאתי. אנטולי מיכאלו,
מלבי קוקוס וסירופ אננס של דלי אסיאתי/אנטולי מיכאלו

מצרכים למתכון

  • עבור 4 מנות
  • למלבי:
  • 290 מ"ל קרם קוקוס (3/4 פחית)
  • 110 מ"ל שמנת (1/2 קופסה)
  • 50 גרם סוכר לבן (1/4 כוס)
  • 20 גרם קורנפלור (2 כפות)
  • 20 גרם חלב (1/2 1 כפות)
  • לסירופ אננס:
  • 1 קופסה שימורי אננס
  • 140 גרם סוכר לבן
  • 30 מ"ל מים
  • לרוטב פירות יער:
  • 300 גרם מיקס פירות יער קפואים
  • 60 גרם סוכר לבן
  • כף מיץ לימון
  • להגשה:
  • קוקוס קלוי

אופן ההכנה

  • 1. מוזגים את השמנת, חלב הקוקוס והסוכר לסיר ומבשלים עד רתיחה. מנמיכים את האש.
  • 2. בקערה נוספת מערבבים ביחד את הקורנפלור והחלב.
  • 3. מוסיפים את תערובות הקורנפלור לתערובת חלב הקוקוס ומערבבים בעדינות עד לקבלת קרם סמיך וחלק.
  • 4. מכבים את האש, מעבירים את התערובת האחידה שהתקבלה דרך מסננת ומוזגים לכלי הגשה אישיים.
  • 5. מכניסים למקרר למשך כ-3 שעות.
  • 6.לסירופ אננס: שמים את חתיכות האננס, הסוכר והמים בסיר ומביאים לרתיחה.בעזרת מסננת מוצאים את חתיכות האננס וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לקבלת סירופ סמיך.
  • 7. לרוטב פירות יער: שמים את פירות היער, הסוכר ומיץ הלימון בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים את הרוטב עד הסמיכות הרצויה. טוחנים את הרוטב ומסננים.
  • 8.לפני הגשה: מעטרים בקוקוס קלוי ומגישים עם רוטב האננס או רוטב פירות יער או עם שניהם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully