פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מלבי קוקוס עם סירופ אננס

      מסעדת דלי אסיאתי בהוד השרון, מביאה אלינו מתכון למלבי המוכר בתוספת טוויסט אקזוטי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מלבי קוקוס וסירופ אננס של דלי אסיאתי (יח
      מלבי קוקוס וסירופ אננס של דלי אסיאתי (יח"צ , אנטולי מיכאלו)

      מצרכים

      • עבור 4 מנות
      • למלבי:
      • 290 מ"ל קרם קוקוס (3/4 פחית)
      • 110 מ"ל שמנת (1/2 קופסה)
      • 50 גרם סוכר לבן (1/4 כוס)
      • 20 גרם קורנפלור (2 כפות)
      • 20 גרם חלב (1/2 1 כפות)
      • לסירופ אננס:
      • 1 קופסה שימורי אננס
      • 140 גרם סוכר לבן
      • 30 מ"ל מים
      • לרוטב פירות יער:
      • 300 גרם מיקס פירות יער קפואים
      • 60 גרם סוכר לבן
      • כף מיץ לימון
      • להגשה:
      • קוקוס קלוי

      אופן ההכנה

      • 1. מוזגים את השמנת, חלב הקוקוס והסוכר לסיר ומבשלים עד רתיחה. מנמיכים את האש.
      • 2. בקערה נוספת מערבבים ביחד את הקורנפלור והחלב.
      • 3. מוסיפים את תערובות הקורנפלור לתערובת חלב הקוקוס ומערבבים בעדינות עד לקבלת קרם סמיך וחלק.
      • 4. מכבים את האש, מעבירים את התערובת האחידה שהתקבלה דרך מסננת ומוזגים לכלי הגשה אישיים.
      • 5. מכניסים למקרר למשך כ-3 שעות.
      • 6.לסירופ אננס: שמים את חתיכות האננס, הסוכר והמים בסיר ומביאים לרתיחה.בעזרת מסננת מוצאים את חתיכות האננס וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לקבלת סירופ סמיך.
      • 7. לרוטב פירות יער: שמים את פירות היער, הסוכר ומיץ הלימון בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים את הרוטב עד הסמיכות הרצויה. טוחנים את הרוטב ומסננים.
      • 8.לפני הגשה: מעטרים בקוקוס קלוי ומגישים עם רוטב האננס או רוטב פירות יער או עם שניהם.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -