- 1. מוזגים את השמנת, חלב הקוקוס והסוכר לסיר ומבשלים עד רתיחה. מנמיכים את האש.
- 2. בקערה נוספת מערבבים ביחד את הקורנפלור והחלב.
- 3. מוסיפים את תערובות הקורנפלור לתערובת חלב הקוקוס ומערבבים בעדינות עד לקבלת קרם סמיך וחלק.
- 4. מכבים את האש, מעבירים את התערובת האחידה שהתקבלה דרך מסננת ומוזגים לכלי הגשה אישיים.
- 5. מכניסים למקרר למשך כ-3 שעות.
-
- 6.לסירופ אננס: שמים את חתיכות האננס, הסוכר והמים בסיר ומביאים לרתיחה.בעזרת מסננת מוצאים את חתיכות האננס וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לקבלת סירופ סמיך.
- 7. לרוטב פירות יער: שמים את פירות היער, הסוכר ומיץ הלימון בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים את הרוטב עד הסמיכות הרצויה. טוחנים את הרוטב ומסננים.
- 8.לפני הגשה: מעטרים בקוקוס קלוי ומגישים עם רוטב האננס או רוטב פירות יער או עם שניהם.