- 1. הכנת רוטב יין ומח עצם: מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הגזר והשום, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- 2. מסדרים את עצמות המח בין הירקות, מוסיפים את היין, הסוכר, הסילאן והטימין ומבשלים כ-5 דקות.
- 3. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והמים, מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ומכסים כיסוי חלקי. מבשלים כ-30 דקות.
- 4. בינתיים ניגשים להכנת הקציצות: מערבבים את כל המצרכים ויוצרים קציצות בגודל גדור פינג פונג.
- 5. מטגנים קלות במחבת עם שמן כך שהקציצות ישחימו משני הצצדים, אך עדיין לא יהיה מוכנות בפנים.
- 6. מעבירים את הקציצות המוכנות לנייר סופג ומשם לרוטב היין והעצמות שהתבשל בינתיים. ממשיכים לבשל יחד כ-45 דקות.
- 7. מגישים לשולחן לצד חלה טריה, אורז שיספוג אליו את הרוטב ואפשר אפילו מעל פסטה.