- 1. הכנת הפירה: מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד ריכוך. מקררים, מקלפים ומועכים כמו פירה עם כפית המלח.
-
- 2. הכנת המילוי: במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הבשר ואת הראס אל חנות וממשיכים לטגן ולערבב עד שהבשר שחום, מפורר וכמעט ללא נוזלים.
-
- 3. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הביצים הקשות ומתבלים במלח ופלפל. מסירים מהאש.
-
- 4. ממלאים: לוקחים כף גדושה מהפירה משטחים מעט על היד, ממלאים בכף שטוחה מהמילוי וסוגרים כמו קובה מעט מאורכת. ממשיכים כך עם כל הפירה והמילוי.
-
- 5. מטגנים: מחממים שמן לטיגון עמוק, מקמחים כל קציצת בסטיל בקמח, טובלים בביצה ומכניסים לשמן החם לטיגון עד השחמה. מוציאים לנייר סופג ומגישים עם פלחי לימון.