- 1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל להבה בינונית-גבוהה. שמים 1-2 נתחי בשר ומשחימים היטב, כ-3-2 דקות מכל צד, עד לקבלת קבלת צבע יפה. מוציאים לצלחת, ומשחימים שאר הבשר כולל עצמות המח בכמה סבבים נוספים (במטרה לא להוריד את הטמפ' בסיר). מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד.
- 2. מוסיפים לסיר את כל הירקות ומטגנים מעל להבה בינונית כ-3 דקות תוך כדי בחישה.
- 3. מחזירים לסיר את הבשר והעצמות (יחד עם הנוזלים שהגיר), מוסיפים את עלי הדפנה והפלפל האנגלי. מוסיפים מים רק עד לגובה תכולת הסיר (הירקות משחררים נוזלים נוספים במהלך הבישול).
- 4. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה על להבה נמוכה כשעתיים וחצי עד שהבשר התרכך לחלוטין.
- 5. בתום הבישול, אם רואים שיש הרבה נוזלים, מבשלים ללא כיסוי עד שמחצית הנוזלים הצטמצמו (התאדו) וטעמי הרוטב התרכזו.
- 6. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים, יחד עם פירה או תוספת אחרת שאוהבים.