- 1. במעבד מזון טוחנים את העוף, הבצל, השום הקטשופ והביצים למחית חלקה.
- 2. מוסיפים את הקורנפלור, הסויה, השמן, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
- 3. מרתיחים מים בסיר בינוני ובמקביל מרפדים קרש חיתוך בניילון נצמד עמיד בחום. מחליקים אותו כך שיהיה ישר.
- 4. שמים מעט מהתערובת בשליש התחתון של הניילון ומגלגלים לנקניק. קושרים בצדדים כמו סוכרייה, דוקרים עם קיסם 2-3 חורים ועוטפים בשכבת ניילון נצמד נוספת באותה צורה (ראה סרטון).
- 5. מבשלים במים הרותחים כ- 15 דקות בחום נמוך ומעבירים למי קרח לקירור.
- 6. לפני ההגשה במחבת עם מעט שמן קנולה צורבים את הנקניקיות ומגישים בלחמניות עם חרדל וקטשופ