- 1. מניחים את נתח הבשר בכלי, מתבלים במלח ופלפל ויוצקים מעל את שמן הזית. מעסים היטב, אוטמים עם ניילון נצמד ומשרים במקרר למשך הלילה (מומלץ להפוך את הנתח פעם/פעמיים במהלך ההשרייה).
- 2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 3. מוציאים את הסטייק מהמקרר ונותנים לו לנוח בטמפ' החדר.
- 4. מחממים על אש גבוהה מחבת כבדה כ-4-5 דקות (ללא שמן נוסף). כשהמחבת לוהטת מניחים עליה את הסטייק וצורבים 3-4 דקות מכל צד עד להזהבה נאה.
- 5. מעבירים לתנור וצולים 10-20 דקות נוספות (תלוי בעובי הנתח) עד שהוא אדמדם בפנים בדרגת עשיה מדיום רייר עד מדיום.
- 6. מוציאים ונותנים לו לנוח על צלחת מכוסה ברדיד אלומיניום 10 דקות.
- 7. פורסים דק (נגד כיוון הסיבים) ומגישים.