וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאדג' שוקולד לבן ואוריאו

דור משה מהבלוג פאי בריבוע עושה לכם הכרות עם האחות הבלונדינית והכובשת של הבראוניז

מתכון מאת: דור משה, מערכת וואלה

בלונדיז שוקולד לבן ואוראו. דרור עינב,
בלונדיז שוקולד לבן ואוראו/דרור עינב

מצרכים למתכון

  • כמות: 16 ריבועי בלונדיז בתבנית בגודל 20*20 ס"מ
  • 180 גרם שוקולד לבן + 100 גרם שוקולד לבן נוסף, קצוץ דק
  • 90 גרם חמאה
  • 165 גרם (¾ כוס + כף) סוכר לבן
  • 140 גרם (כוס אחת) קמח לבן
  • 2 ביצים (בגודל L)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית מלח
  • 6 עוגיות אוריאו + 2 עוגיות לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפיה.
  • 2. ממיסים במיקרוגל את החמאה ביחד עם 180 גרם שוקולד לבן. במהלך החימום, עוצרים את המיקרוגל כל 30-20 שניות על מנת לערבב את השוקולד בכדי שלא יישרף.
  • 3. בעזרת מטרפה ידנית טורפים פנימה את הסוכר, תמצית הווניל והמלח. מוסיפים את הביצים וטורפים מיד.
  • 4. מקפלים פנימה את הקמח רק עד לקבלת תערובת אחידה. נזהרים מערבוב יתר.
  • 5. שוברים את עוגיות האוריאו ומוסיפים אותם ביחד עם השוקולד הלבן שנותר. מקפלים עד להטמעת השוקולד והעוגיות בתערובת.
  • 6. יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים מעל את פירורי העוגיות שהשארנו בצד. אופים כ-30 דקות או עד שהבלונדיז מזהיב אך עדיין רך במרכז.
  • 7. מצננים לחלוטין, חותכים חצי ס"מ מכל צלע כדי ליצור ריבוע בעל צלעות ישרות ושוות ופורסים אותו ל- 16 ריבועים.
  • אחסון
  • בקופסה סגורה בטמפ' החדר, עד ארבעה ימים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully