- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפיה.
- 2. ממיסים במיקרוגל את החמאה ביחד עם 180 גרם שוקולד לבן. במהלך החימום, עוצרים את המיקרוגל כל 30-20 שניות על מנת לערבב את השוקולד בכדי שלא יישרף.
- 3. בעזרת מטרפה ידנית טורפים פנימה את הסוכר, תמצית הווניל והמלח. מוסיפים את הביצים וטורפים מיד.
- 4. מקפלים פנימה את הקמח רק עד לקבלת תערובת אחידה. נזהרים מערבוב יתר.
- 5. שוברים את עוגיות האוריאו ומוסיפים אותם ביחד עם השוקולד הלבן שנותר. מקפלים עד להטמעת השוקולד והעוגיות בתערובת.
- 6. יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים מעל את פירורי העוגיות שהשארנו בצד. אופים כ-30 דקות או עד שהבלונדיז מזהיב אך עדיין רך במרכז.
- 7. מצננים לחלוטין, חותכים חצי ס"מ מכל צלע כדי ליצור ריבוע בעל צלעות ישרות ושוות ופורסים אותו ל- 16 ריבועים.
- אחסון
- בקופסה סגורה בטמפ' החדר, עד ארבעה ימים.