- 1.לילה לפני - מכינים את כדורי אבקת החלב: מערבבים יחד את מרכיבי כדורי אבקת החלב עד לכדי בצק. את הבצק אפשר וכדאי להכין לילה לפני ולתת לו לנוח במקרר.
- 2. מכינים את סירופ הסוכר: מבשלים יחד את המים והסוכר, כשהתערובת רותחת מוסיפים את ההל. מבשלים כרבע שעה עד לקבלת סירופ סמיך.
- 3. מוציאים את הבצק מהמקרר וקורצים עיגולים.
- 4. מטגנים את עיגולי הבצק בשמן קנולה עמוק עד שהם הופכים זהובים (3-5 דקות).
- 5. מיד עם הוצאתם מהשמן טובלים את הכדורים בסירופ הסוכר וההל.
- 6. להגשה: מניחים את כדורי אבקת החלב על הצלחת מטפטפים מעלה את סירופ הסוכר עם ההל ומפזרים מעל שבבי פיסטוק.