וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופגניות הודיות

הבשלנית שרית אליהו מכינה את הגולאב ג'מון - סופגניות הודיות שמגיעות בצורת כדורים תפוחים במתיקות מעודנת

מתכון מאת: רונית אבידן-שיינפלד, מערכת וואלה

כדורי גולאב ג'מון  הודיים מטוגנים. אלון מסיקה, מערכת וואלה! NEWS
כדורי גולאב ג'מון הודיים מטוגנים/אלון מסיקה

מצרכים למתכון

  • ל-15 יחידות
  • לכדורי אבקת החלב:
  • 2 כוסות אבקת חלב (להשיג בחנויות תבלינים, חנויות אפייה או חנויות הודיות)
  • 1/2 כוסות קורנפלור
  • 1/2 כוסות מים
  • 2 כפות סוכר
  • לסירופ הסוכר:
  • 1כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית הל טחון
  • לקישוט:
  • שברי פיסטוק

אופן ההכנה

  • 1.לילה לפני - מכינים את כדורי אבקת החלב: מערבבים יחד את מרכיבי כדורי אבקת החלב עד לכדי בצק. את הבצק אפשר וכדאי להכין לילה לפני ולתת לו לנוח במקרר.
  • 2. מכינים את סירופ הסוכר: מבשלים יחד את המים והסוכר, כשהתערובת רותחת מוסיפים את ההל. מבשלים כרבע שעה עד לקבלת סירופ סמיך.
  • 3. מוציאים את הבצק מהמקרר וקורצים עיגולים.
  • 4. מטגנים את עיגולי הבצק בשמן קנולה עמוק עד שהם הופכים זהובים (3-5 דקות).
  • 5. מיד עם הוצאתם מהשמן טובלים את הכדורים בסירופ הסוכר וההל.
  • 6. להגשה: מניחים את כדורי אבקת החלב על הצלחת מטפטפים מעלה את סירופ הסוכר עם ההל ומפזרים מעל שבבי פיסטוק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully