פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סופגניות הודיות

      הבשלנית שרית אליהו מכינה את הגולאב ג'מון - סופגניות הודיות שמגיעות בצורת כדורים תפוחים במתיקות מעודנת

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      כדורי גולאב ג'מון הודיים מטוגנים (מערכת וואלה! NEWS , אלון מסיקה)
      כדורי גולאב ג'מון הודיים מטוגנים (מערכת וואלה! NEWS , אלון מסיקה)

      מצרכים

      • ל-15 יחידות
      • לכדורי אבקת החלב:
      • 2 כוסות אבקת חלב (להשיג בחנויות תבלינים, חנויות אפייה או חנויות הודיות)
      • 1/2 כוסות קורנפלור
      • 1/2 כוסות מים
      • 2 כפות סוכר
      • לסירופ הסוכר:
      • 1כוס סוכר
      • 1 כוס מים
      • 1 כפית הל טחון
      • לקישוט:
      • שברי פיסטוק

      אופן ההכנה

      • 1.לילה לפני - מכינים את כדורי אבקת החלב: מערבבים יחד את מרכיבי כדורי אבקת החלב עד לכדי בצק. את הבצק אפשר וכדאי להכין לילה לפני ולתת לו לנוח במקרר.
      • 2. מכינים את סירופ הסוכר: מבשלים יחד את המים והסוכר, כשהתערובת רותחת מוסיפים את ההל. מבשלים כרבע שעה עד לקבלת סירופ סמיך.
      • 3. מוציאים את הבצק מהמקרר וקורצים עיגולים.
      • 4. מטגנים את עיגולי הבצק בשמן קנולה עמוק עד שהם הופכים זהובים (3-5 דקות).
      • 5. מיד עם הוצאתם מהשמן טובלים את הכדורים בסירופ הסוכר וההל.
      • 6. להגשה: מניחים את כדורי אבקת החלב על הצלחת מטפטפים מעלה את סירופ הסוכר עם ההל ומפזרים מעל שבבי פיסטוק.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -