- 1. מערבבים את אצבעות חזה העוף עם שמן ותבלינים ומניחים למשך חצי שעה.
-
- 2. בינתיים מכינים את הטאקו: מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 3. מברישים את הטורטיות בשמן (אפשר לתבל אותו בכמון ופפריקה) ומניחים אותן בין חריצי הרשת כדי שיעברו קלייה כשהן מקופלות לחצי. קולים 5 דקות עד להזהבה ופריכות. מצננים.
-
- 4. צולים את הירקות והעוף: מחממים את הפלנצ'ה וצולים עליה את העגבניות, הפלפלים, הבצל והצ'ילי 2-3 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל. כשהם חרוכים מורידים לקרש חיתוך וצולים את נתחי העוף, כ-3 דקות מכל צד עד שהעוף מוכן. מתבלים במלח ופלפל.
-
- 5. מגישים: ממלאים את הטאקו בנתחי עוף, ירקות צלויים, פרוסות אבוקדו וחסה. מפזרים בצל ירוק וכוסברה ומגישים לצד פלחי ליים.