- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 2. בקערה גדולה מערבבים היטב יחד את כל מרכיבי הרוטב, מכניסים פנימה את שוקי העוף ומערבבים שוב כך שהרוטב יצפה אותן היטב. משהים בצד.
-
- 3. בקערה נוספת מערבבים יחד את הבורגול עם החמוציות, הקשיו, הבצל והשום ומניחים את כל התכולה בתבנית משומנת.
-
- 4. יוצקים לתבנית כ- 2 כוסות מים עם כך שיכסו את הבורגול.
-
- 5. מניחים את שוקי העוף מעל הבורגול (לוחצים אותם מעט לכיוון הבורגול) ושופכים מעל כל את הרוטב שנשאר בקערה.
-
- 6. עוטפים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
-
- 7. מסירים את נייר האלומיניום, מערבבים בעדינות את הבורגול בעזרת כף ומכניסים לתנור ל- 10 דקות נוספות ללא כיסוי