וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שוקי עוף עם בורגול

אינס שילת ינאי מהבלוג תיק אוכל מלמדת כיצד להכין שוקי עוף מתובלים עם בורגול

מתכון מאת: אינס שילת ינאי, מערכת וואלה

שוקי עוף אפויים על מצע של בורגול  עם פירות יבשים. אפיק גבאי,
שוקי עוף אפויים על מצע של בורגול עם פירות יבשים/אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • כמות: ל- 4- 6 מנות בתבנית בינונית ועמוקה
  • 6 שוקי עוף
  • 1/2 1 כוסות בורגול גס
  • 1/2 כוס קשיו
  • 1/2 כוס חמוציות
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 שיני שום קצוצות
  • מים עד לכיסוי הבורגול
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 3 כפות סילאן
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1/2 כף בהרט
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1 כפית כורכום
  • 1/2 כף פפריקה מתוקה/חריפה- לפי העדפה
  • 1 כפית מלח
  • כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. בקערה גדולה מערבבים היטב יחד את כל מרכיבי הרוטב, מכניסים פנימה את שוקי העוף ומערבבים שוב כך שהרוטב יצפה אותן היטב. משהים בצד.
  • 3. בקערה נוספת מערבבים יחד את הבורגול עם החמוציות, הקשיו, הבצל והשום ומניחים את כל התכולה בתבנית משומנת.
  • 4. יוצקים לתבנית כ- 2 כוסות מים עם כך שיכסו את הבורגול.
  • 5. מניחים את שוקי העוף מעל הבורגול (לוחצים אותם מעט לכיוון הבורגול) ושופכים מעל כל את הרוטב שנשאר בקערה.
  • 6. עוטפים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
  • 7. מסירים את נייר האלומיניום, מערבבים בעדינות את הבורגול בעזרת כף ומכניסים לתנור ל- 10 דקות נוספות ללא כיסוי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully