- 1. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
- 2. מקציפים בקערה את הביצים והסוכר כ-5 דקות עד לקבלת קצף תפוח בגוון צהבהב.
- 3. מוסיפים את תמצית הווניל, קליפת התפוז המגוררת, היוגורט ושמן הקוקוס ומקציפים שוב כ-2 דקות.
- 4. מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים רק עד שנטמע- מקפידים לא לערבב יותר מדי, כדי שהעוגה תצא רכה.
- 5. משמנים תבנית אינגליש קייק ומעבירים את הבלילה לתוכה.
- 6. מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומשחימה.
- 7. כשהעוגה מוכנה ובעודה חמה שופכים עליה את מיץ התפוזים.
- 8. ממתינים לצינון מלא של העוגה, מברישים במעט סילאן מעל ומפזרים קוקוס טחון.