מתכונים חמים

עוגת תפוזים וקוקוס בציפוי קוקוס מושלג

אינס שילת ינאי מהבלוג תיק אוכל, מכינה את הקלאסיקה העונתית: עוגת מיץ תפוזים לחה, עסיסית, ופשוטה להכנה בציפוי קוקוס מושלג

מתכון מאת: אינס שילת ינאי, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

עוגת תפוזים וקוקוס

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: לעוגה בתבנית אינגליש קייק
  • לעוגה:
  • 3 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 1 כוס סוכר
  • קליפת תפוז מגוררת מתפוז שלם
  • 1 כוס יוגורט
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס שמן קוקוס
  • 2 כוסות קמח תופח
  • לאחר האפייה:
  • מיץ תפוזים מתפוז גדול
  • לציפוי:
  • 3 כפות סילאן, 5 כפות קוקוס טחון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
  • 2. מקציפים בקערה את הביצים והסוכר כ-5 דקות עד לקבלת קצף תפוח בגוון צהבהב.
  • 3. מוסיפים את תמצית הווניל, קליפת התפוז המגוררת, היוגורט ושמן הקוקוס ומקציפים שוב כ-2 דקות.
  • 4. מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים רק עד שנטמע- מקפידים לא לערבב יותר מדי, כדי שהעוגה תצא רכה.
  • 5. משמנים תבנית אינגליש קייק ומעבירים את הבלילה לתוכה.
  • 6. מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומשחימה.
  • 7. כשהעוגה מוכנה ובעודה חמה שופכים עליה את מיץ התפוזים.
  • 8. ממתינים לצינון מלא של העוגה, מברישים במעט סילאן מעל ומפזרים קוקוס טחון.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully