וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספיחה עוף וחצילים

תבשיל טורקי זריז עם חצילים, עגבניות ופלפלים שמשתדכים לעוף

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • כמות: 4 סועדים
  • שמן לטיגון
  • 2 חצילים חתוכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ, מטוגנים בשמן עמוק
  • 8 שוקי עוף
  • 5-6 עגבניות חתוכות לרבעים
  • 1 פלפל חריף ירוק פרוס
  • 5 שיני שום קלופות
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מתבלים את העופות במלח ופלפל, מטגנים בסיר רחב (סוטאז') עם שמן עד השחמה ומוציאים.
  • 2. באותו הסיר מניחים את רבעי העגבניות כך שיכסו את כל תחתית הסיר.
  • 3. מעל העגבניות מסדרים את פרוסות הפלפל החריף והשום, מכסים ומבשלים 10 דקות עד לריכוך העגבניות.
  • 4. מסדרים את העוף מעל העגבניות יחד עם החצילים. מבשלים מכוסה על אש קטנה כ- 30-40 דקות נוספות או עד שהעוף רך ונימוח.
  • 5. מגישים עם חלה וטחינה.
  • חלה במלית ערמונים ובצל

  • קדירת ירקות שורש אתיופית לא חריפה

  • שוקי עוף עם תפוחים

  • סלט ישראלי עם פרגיות

  • פאד תאי

  • קדירת עוף, ערמונים ופטריות שיטאקי מיובשות

  • חמין מהיר

  • סופריטו עוף וארטישוק ירושלמי

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

  • חזה עוף וסטייק חציל במחבת

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • סלט אטריות רענן

  • סלט "כל העגבניות"

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully