פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ספיחה עוף וחצילים

      תבשיל טורקי זריז עם חצילים, עגבניות ופלפלים שמשתדכים לעוף

      7 מדרגים / 3.23 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • כמות: 4 סועדים
      • שמן לטיגון
      • 2 חצילים חתוכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ, מטוגנים בשמן עמוק
      • 8 שוקי עוף
      • 5-6 עגבניות חתוכות לרבעים
      • 1 פלפל חריף ירוק פרוס
      • 5 שיני שום קלופות
      • מלח
      • פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. מתבלים את העופות במלח ופלפל, מטגנים בסיר רחב (סוטאז') עם שמן עד השחמה ומוציאים.
      • 2. באותו הסיר מניחים את רבעי העגבניות כך שיכסו את כל תחתית הסיר.
      • 3. מעל העגבניות מסדרים את פרוסות הפלפל החריף והשום, מכסים ומבשלים 10 דקות עד לריכוך העגבניות.
      • 4. מסדרים את העוף מעל העגבניות יחד עם החצילים. מבשלים מכוסה על אש קטנה כ- 30-40 דקות נוספות או עד שהעוף רך ונימוח.
      • 5. מגישים עם חלה וטחינה.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -