- 1. מערבבים יחד בקערה בינונית את כל החומרים היבשים: קמח, אבקת סוכר, אבקת אפיה ושקדים טחונים.
- 2. יוצרים גומחה קטנה במרכז ויוצקים פנימה את החמאה. מערבבים היטב.
- 3. בקערה קטנה מקציפים היטב את החלבונים לקצף יציב.
- 4. מוסיפים את הקצף ואת קליפת הלימון המגורדת בתנועות קיפול אל התערובת.
- 5. משמנים קלות את התבניות, מפזרים מעט קמח (שכבה דקה מאד) ווצקים פנימה את הבלילה. מעטרים מעל בפירות יבשים קצוצים או אגוזים, לפי טעמכם.
- 6. אופים 20 דקות בטמפ' של 175 מעלות. מצננים כרבע שעה ומגישים לצד משקה חם.
- אחסון:
- ניתן לשמור בכלי אטום עד 4 ימים במקום מוצל וקריר