וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק פלאק מונג

אורלי פלאי מכינה פלאק מונג. פלאק= תרד, מונג= אפונה צהובה. ביחד הם יוצרים מרק סמיך, מתובל וקל להכנה

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • 1/2 1 כוסות אפונה צהובה
  • 3 כוסות מים
  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל קטן קצוץ דק
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כף ג'ינג'ר
  • 1/2 צ'ילי קצוץ
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית כורכום
  • 2 כוסות עלי תרד קצוצים
  • 2 כוסות מים
  • מלח
  • להגשה:
  • רבעי לימון

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את האפונה בסיר עם מים 45 דקות או עד שהיא מתרככת.
  • 2. מחממים סיר עם שמן ומטגנים בו בצל, שום, ג'ינג'ר וצ'ילי עד להזהבה. מוסיפים תבלינים ומערבבים יחד.
  • 3. מוסיפים את האפונה המבושלת ומערבבים. מוסיפים תרד, מים ומלח ומבשלים יחד 10 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 4. מגישים לצד אורז ומוסיפים לימון ממש לפני שאוכלים.
  • מרק רגל סמיך שנמס בפה

  • דניס על תבשיל אורז ותרד

  • מרק עגבניות עם פתיתים

  • מרק חרירה

  • ספגטי פרימוורה

  • מרק ירקות קלאסי

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • מרק ירקות וזעתר טרי

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • עגבניות ממולאות בורגול ועוף

  • מרק דלעת אסייתי

  • מרק ירקות כתומים

  • מרק דלעת וגרגרי חומוס

  • טוסט חציל (מלנזנה א-לה פרמז'נה)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully