פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק פלאק מונג

      אורלי פלאי מכינה פלאק מונג. פלאק= תרד, מונג= אפונה צהובה. ביחד הם יוצרים מרק סמיך, מתובל וקל להכנה

      2 מדרגים / 3.52 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • 1/2 1 כוסות אפונה צהובה
      • 3 כוסות מים
      • 2 כפות שמן
      • 1 בצל קטן קצוץ דק
      • 3 שיני שום כתושות
      • 1 כף ג'ינג'ר
      • 1/2 צ'ילי קצוץ
      • 1 כפית כמון
      • 1 כפית כורכום
      • 2 כוסות עלי תרד קצוצים
      • 2 כוסות מים
      • מלח
      • להגשה:
      • רבעי לימון

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את האפונה בסיר עם מים 45 דקות או עד שהיא מתרככת.
      • 2. מחממים סיר עם שמן ומטגנים בו בצל, שום, ג'ינג'ר וצ'ילי עד להזהבה. מוסיפים תבלינים ומערבבים יחד.
      • 3. מוסיפים את האפונה המבושלת ומערבבים. מוסיפים תרד, מים ומלח ומבשלים יחד 10 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
      • 4. מגישים לצד אורז ומוסיפים לימון ממש לפני שאוכלים.

      עוד מתכוני מרקים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -