- 1. מחממים אמבט סו וויד ל-73 מעלות.
- 2. מעבירים לקערה גדולה את העוף ויתר המרכיבים ומעסים היטב.
- 3. אורזים את העוף בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לבישול באמבט למשך 4 שעות.
- 4. מוציאים את השקית ובה העוף מהאמבט ומקררים היטב במי קרח. שומרים במקרר עד לשימוש (נשמר כ-5 ימים).
- 5. לפני ההגשה מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 6. מוציאים את העוף מהשקית, מניחים בתבנית צלייה כשצד העור פונה מעלה, מכסים ברדיד אלומיניום ומעבירים לצלייה בתנור החם למשך 20 דקות. מעלים את חום התנור ל-220 מעלות, מסירים רדיד האלומיניום וצולים עוד 10-15 דקות עד שהעוף הופך שחום-זהוב.
- 7. מוצאים את התבנית מהתנור ומגישים חם.