פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פרחי ברוקולי בוויניגרט תפוזים

      המסעדנית רמה בן צבי בפרחי ברוקולי ירוקים עם גרידת תפוז ושקדים קלויים . סלט עונתי בו הירוק, הכתום והחום משחקים בצלחת כמו ציור והטעמים משתלבים באופן מושלם

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ברוקולי עם שקדים בוויניגרט תפוזים, המטבח של רמה (דרור עינב)
      ברוקולי עם שקדים בוויניגרט תפוזים, המטבח של רמה (דרור עינב)

      מצרכים

      • 2 ראשי ברוקולי בינוניים
      • גרידה מתפוז שלם
      • חופן שקדים שלמים שבורים
      • לוויניגרט תפוזים:
      • מיץ מ-1/2 תפוז
      • 1/4 כוס שמן זית
      • 1/2 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
      • מלח ופלפל

      אופן ההכנה

      • 1. מסירים לברוקולי את הרגל ומפרקים לפרחים וחוצים כל פרח לחצי.
      • 2. בסיר עם מים רותחים ומעט מלח חולטים את הפרחים החצויים עד שהם מקבלים צבע ירוק יפה והם עשויים ברמת אל- דנטה. בערך 3-5 דקות.
      • 3. מעבירים למסננת ושוטפים במי קרח לעצור את הבישול.
      • 4. קולים את השקדים השבורים על מחבת יבשה. נזהרים שלא יישרפו.
      • 5. בבלנדר מוט טוחנים את מיץ התפוזים, השמן, החרדל ומלח ופלפל.
      • 6. ההגשה: מניחים את הברוקולי החלוט בקערת הגשה יפה, יוצקים מהרוטב לפי הצורך ומפזרים גרידת תפוז ושקדים קלויים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -