וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרחי ברוקולי בוויניגרט תפוזים

המסעדנית רמה בן צבי בפרחי ברוקולי ירוקים עם גרידת תפוז ושקדים קלויים . סלט עונתי בו הירוק, הכתום והחום משחקים בצלחת כמו ציור והטעמים משתלבים באופן מושלם

מתכון מאת: רונית אבידן-שיינפלד, מערכת וואלה

ברוקולי עם שקדים בוויניגרט תפוזים, המטבח של רמה. דרור עינב
ברוקולי עם שקדים בוויניגרט תפוזים, המטבח של רמה

מצרכים למתכון

  • 2 ראשי ברוקולי בינוניים
  • גרידה מתפוז שלם
  • חופן שקדים שלמים שבורים
  • לוויניגרט תפוזים:
  • מיץ מ-1/2 תפוז
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מסירים לברוקולי את הרגל ומפרקים לפרחים וחוצים כל פרח לחצי.
  • 2. בסיר עם מים רותחים ומעט מלח חולטים את הפרחים החצויים עד שהם מקבלים צבע ירוק יפה והם עשויים ברמת אל- דנטה. בערך 3-5 דקות.
  • 3. מעבירים למסננת ושוטפים במי קרח לעצור את הבישול.
  • 4. קולים את השקדים השבורים על מחבת יבשה. נזהרים שלא יישרפו.
  • 5. בבלנדר מוט טוחנים את מיץ התפוזים, השמן, החרדל ומלח ופלפל.
  • 6. ההגשה: מניחים את הברוקולי החלוט בקערת הגשה יפה, יוצקים מהרוטב לפי הצורך ומפזרים גרידת תפוז ושקדים קלויים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully