פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      לביבות ברוקולי לפסח

      3 מדרגים / 1.5 כוכבים

      לביבות טעימות ובריאות
      לביבות טעימות ובריאות

      מצרכים

      • 800 גרם ברוקולי טרי
      • 2 תפוחי אדמה
      • 1 כרישה(לוף)
      • 5 כפות קמח מצה
      • 2 ביצים
      • פלפל שחור, מלח
      • לטיגון:
      • קמח מצה לציפוי
      • ניתן להוסיף גבינות ועשבי טיבול להעשרת הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. מרתיחים את הברוקולי עד שנהיה רך. חותכים לחתיכות קטנות.
      • 2. מבשלים את תפוחי אדמה ומרסקים במחית.
      • 3. מטגנים את הכרישה ומסננים מהשמן.
      • 4. מערבבים בקערה את הברוקולי, תפוחי אדמה והכרישה , ביצים, קמח מצה, פלפל ומלח. במידה והעיסה יוצאת נוזלית אפשר להוסיף מעט קמח מצה.
      • 5. צרים לביבות מהעיסה, עוטפים כל אחת בקמח ומטגנים עד להזהבה.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -