לביבות ברוקולי לפסח
לביבות טעימות ובריאות (צילום: נמרוד סונדרס)
מחשבון המרות
- 800 גרם ברוקולי טרי
- 2 תפוחי אדמה
- 1 כרישה(לוף)
- 5 כפות קמח מצה
- 2 ביצים
- פלפל שחור, מלח
- לטיגון:
- קמח מצה לציפוי
- ניתן להוסיף גבינות ועשבי טיבול להעשרת הטעם
- 1. מרתיחים את הברוקולי עד שנהיה רך. חותכים לחתיכות קטנות.
- 2. מבשלים את תפוחי אדמה ומרסקים במחית.
- 3. מטגנים את הכרישה ומסננים מהשמן.
- 4. מערבבים בקערה את הברוקולי, תפוחי אדמה והכרישה , ביצים, קמח מצה, פלפל ומלח. במידה והעיסה יוצאת נוזלית אפשר להוסיף מעט קמח מצה.
- 5. צרים לביבות מהעיסה, עוטפים כל אחת בקמח ומטגנים עד להזהבה.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה