מתכונים חמים

לביבות ברוקולי לפסח

מתכון מאת: סיגל אהרון,sigalah1@walla.com
  • 20 דקות עבודה

  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

לביבות טעימות ובריאות (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 800 גרם ברוקולי טרי
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 כרישה(לוף)
  • 5 כפות קמח מצה
  • 2 ביצים
  • פלפל שחור, מלח
  • לטיגון:
  • קמח מצה לציפוי
  • ניתן להוסיף גבינות ועשבי טיבול להעשרת הטעם
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את הברוקולי עד שנהיה רך. חותכים לחתיכות קטנות.
  • 2. מבשלים את תפוחי אדמה ומרסקים במחית.
  • 3. מטגנים את הכרישה ומסננים מהשמן.
  • 4. מערבבים בקערה את הברוקולי, תפוחי אדמה והכרישה , ביצים, קמח מצה, פלפל ומלח. במידה והעיסה יוצאת נוזלית אפשר להוסיף מעט קמח מצה.
  • 5. צרים לביבות מהעיסה, עוטפים כל אחת בקמח ומטגנים עד להזהבה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully