מציה במילוי שוקולד

סמדר קפלינסקי מהמיזם נשים מבשלות, במתכון פשוט וגאוני לטבלת שוקולד הנעטפת במצות לחות ואחרי טיגון קצר מתקבל מעטה פריך בחוץ ושוקולדי

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מצות במילוי שוקולד. דרור עינב
מצות במילוי שוקולד

מצרכים

  • כמות: ל-2 מנות גדולות ומושחתות
  • 4 מצות רטובות
  • 3 ביצים
  • טבלת שוקולד מריר
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • 1. לוקחים מצה רטובה אחת ומניחים במרכזה חצי טבלת שוקולד.
  • 2. סוגרים מעל השוקולד את ארבעת הפאות של המצה כך שיעטפו אותה כמו חבילה ואת הצד שנשאר מעט חשוף מניחים בתוך מצה שניה וגם אותה סוגרים, כך שהשוקולד עטוף מכל הצדדים.
  • 3. חוזרים על הפעולה עם שתי המצות נוספות וחצי חבילת השוקולד הנותרת.
  • 4. מחממים מחבת עם שמן ובינתיים טורפים את הביצים בקערת מרק שטוחה עם מעט מלח.
  • 5. טובלים את המציות הממולאות שוקולד בביצה ומטגנים עד הזהבה. ניתן גם להניח על נייר אפייה ולאפות 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully