פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      מציה במילוי שוקולד

      סמדר קפלינסקי מהמיזם נשים מבשלות, במתכון פשוט וגאוני לטבלת שוקולד הנעטפת במצות לחות ואחרי טיגון קצר מתקבל מעטה פריך בחוץ ושוקולדי

      3 מדרגים / 1 כוכבים

      מצות במילוי שוקולד (דרור עינב)
      מצות במילוי שוקולד (דרור עינב)

      מצרכים

      • כמות: ל-2 מנות גדולות ומושחתות
      • 4 מצות רטובות
      • 3 ביצים
      • טבלת שוקולד מריר
      • קורט מלח

      אופן ההכנה

      • 1. לוקחים מצה רטובה אחת ומניחים במרכזה חצי טבלת שוקולד.
      • 2. סוגרים מעל השוקולד את ארבעת הפאות של המצה כך שיעטפו אותה כמו חבילה ואת הצד שנשאר מעט חשוף מניחים בתוך מצה שניה וגם אותה סוגרים, כך שהשוקולד עטוף מכל הצדדים.
      • 3. חוזרים על הפעולה עם שתי המצות נוספות וחצי חבילת השוקולד הנותרת.
      • 4. מחממים מחבת עם שמן ובינתיים טורפים את הביצים בקערת מרק שטוחה עם מעט מלח.
      • 5. טובלים את המציות הממולאות שוקולד בביצה ומטגנים עד הזהבה. ניתן גם להניח על נייר אפייה ולאפות 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -