פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קציצות יאזוזי

      הבשלנית קלרה דוידוב מקריית מלאכי משתפת אותנו במתכון לקציצות יאזוזי אותן נהוג לאכול בעדה הבוכרית במהלך ימי חג הפסח

      27 מדרגים / 3.54 כוכבים

      קציצות יזוזי בוכריות לפסח (דרור עינב)
      קציצות יזוזי בוכריות לפסח (דרור עינב)

      מצרכים

      • 4-5 תפוחי אדמה
      • 1 כוס פטרוזליה קצוצה
      • 1 כוס כוסברה קצוצה
      • 2 גבעולי סלרי דקים קצוצים עם העלים
      • 1 כוס בצל קצוץ
      • 2 ביצים
      • מעט כמון
      • מלח ופלפל
      • 1/4 כוס קמח מצה

      אופן ההכנה

      • 1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות גדולות ומבשלים במים עם מלח עד ריכוך. מסננים את הנוזלים ומועכים לפירה. מצננים.
      • 2. מערבבים 2 כוסות מהפירה עם הבצל, הירק הקצוץ, הביצים, קמח המצה והתבלינים.
      • 3. יוצרים בעזרת הידיים קציצות ומגנים בשמן חצי עמוק או מסדרים על נייר אפייה ואופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

      עוד מתכוני קציצות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -