- 1. מבשלים את הכוסמת בסיר שופע מים רותחים מעט מומלחים כמו שמבשלים פסטה. בערך 20 דקות. מסננים ומניחים בצד.
- 2. בסיר נפרד חולטים את התרד הניו זילנדי כעשר שניות לערך ומוציאים בעזרת מסננת לקערה עם מים קרים על מנת לעצור את הבישול ולשמור על הצבע . כשהתרד מתקרר סוחטים אותו וטוחנים בבלנדר עד לקבלת מחית ירוקה חלקה.
- 3. במחבת רחבה עם תחתית כפולה על אש גבוהה צורבים אחד אחד את הקייל, פרחי הברוקולי והאספרגוס. כל אחד מהם לא יותר מדקה. מניחים בצלחת גדולה אחד ליד השני.
- 4. מניחים סיר חדש על האש מוסיפים שמן זית, וכף חמאה ומטגנים את הבצל עד שקיפות ולבסוף את השום לטיגון אחרון. מוסיפים את הכוסמת המבושלת, מעט מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
- 5. יוצקים את היין הלבן ומצמצמים את הנוזלים תוך כדי בחישה.
- 6. מוסיפים פנימה את התרד הטורקי הטרי, את כל הירקות שהקפצנו לפני כן במחבת עם השמן: הקייל, הברוקולי והאספרגוס ו-2-3 כפות מהתרד שטחנו למחית. מערבבים בזהירות.
- 7. סוחטים פנימה מיץ לימון ומוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ ומגישים.
- 8. צורבים את הגבינה על אש גלויה ומניחים ליד. ניתן במקום הגבינה לגרר פנימה גבינת פרמזן.