פאד פאק

יריב מלילי במתכון מתוך התפריט של קאב קם, לארוחת קיץ זריזה וקלילה שלא דורשת יותר מעשר דקות הכנה של ירקות מוקפצים ברוטב מהיר

מתכון מאת: מערכת וואלה!
פאד פאק- ירקות ירוקים מוקפצים קאב קאם. דרור עינב
פאד פאק- ירקות ירוקים מוקפצים קאב קאם

מצרכים

  • 8 פרחי ברוקולי קטנים
  • 1/2 גבעול סלרי
  • 4 פטריות שמפניון חתוכות ל-4
  • 2 פטריות יער חתוכות ל-4
  • חופן נבטים
  • חופן כרוב לבן פרוס לרצועות דקות
  • 1/2 גזר חתוך לגפרורים
  • 2 כפות מים
  • 4 כפות שמן
  • 3 שיני שום דפוקות עד מעיכה
  • 3 כפות רוטב פטריות שיטאקה (להשיג בחנויות מתמחות)
  • 2 כפות סויה בהירה
  • 2 כפיות סוכר
  • להגשה:
  • אורז לבן

אופן ההכנה

  • 1. לתוך קערה מכניסים את כל הירקות יחד עם 2 כפות מים.
  • 2. מחממים ווק, מוסיפים שמן ומזהיבים את השום. נזהרים שלא יישרף.
  • 3. מוסיפים את הירקות ומקפיצים (או מערבבים עם כף עץ) כ-15 שניות.
  • 4. יוצקים לווק עם הירקות את הסויה הבהירה ורוטב השיטאקה ומוסיפים את 2 כפיות הסוכר. מקפיצים יחד כחצי דקה - דקה נוספת.
  • 5. מחלקים את הירקות בין שתי קערות גדולות, ומגישים לצד אורז לבן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully