- 1. הטחינה: מערבבים את הטחינה עם המים הקרים והמלח עד לקבלת קרם אחיד, מכסים ומעבירים לקירור עד להגשה.
- 2.החצילים: מערבבים את קמח הטמפורה והסודה לבלילה ובקערה נפרדת מערבבים את הקמח הרגיל עם הכמון ומעט מלח.
- 3. מחממים שמן במחבת, מקמחים את פרוסות החצילים בקמח המתובל, טובלים בבלילה ומטגנים עד להזהבה קלה. מעבירים למגש מרופד נייר סופג.
- 4.הפטריות: מחממים מחבת עם מעט שמן, מוסיפים את הפטריות, הטימין והשום, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים כדקה יחד עד צריבה יפה. מוציאים לקערית.
- 5.התרד: מוסיפים למחבת שוב מעט שמן, מאדים את הבצל עד להזהבה ואז מוסיפים את התרד. מאדים יחד כ-2 דקות ומתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל.
- 6.הביצים: מבשלים את הביצים במים רותחים עם כף מלח למשך 5 עד 6 דקות ואז מיד מעבירים למי קרח ומקלפים.
- 7.ההגשה: מניחים במרכז הצלחת כף גדושה ממרח הטחינה ומעליה את שאר המרכיבים כולל הריסה, עמבה, מעט כמון, שמן זית ועגבנייה צרובה עם פיתה חמה בצד.
- * ניתן גם להגיש בבית כארוחה בהרכבה עצמית ואז להניח בקעריות יפות את כל המרכיבים וכל אחד בונה לעצמו את מנת הסביח שלו.