- 1. חותכים את פרוסות הבשר לרצועות רחבות.
- 2. מחממים במחבת רחבה שמן ומטגנים את הבצל והפלפל החריף כ-3 דקות.
- 3. מוסיפים למחבת עם הבצל את רצועות הבשר ומטגנים יחד כ- 3 דקות נוספות.
- 4. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ויוצרים בעזרת הכף גומות קטנות בין רצועות הבשר.
- 5. שוברים את הביצים אחת, אחת לתוך "הגומות" שיצרנו ומטגנים עד למידת העשייה הרצויה של הביצים. ניתן לסגור את המחבת עם מכסה לקראת הסוף כדי לבשל טוב יותר את הביצים למי שמעדיף.
- 6. מסירים את המחבת מהאש ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה. מגישים לצד לחם טרי ועגבנייה חתוכה לרבעים.