- 1. מחממים תנור ל- 170 מעלות.
- 2. התפוחים: ממיסים חמאה בסיר רחב/ מחבת רחבה. מקפיצים את פרוסות התפוחים כדקה, מוסיפים את הסוכר והווניל ומבשלים על אש בינונית כ-2-3 דקות נוספות עד לריכוך קל. מצננים עד לשימוש.
- 3. הקראמבל: מערבבים במערבל מזון (מיקסר) עם וו גיטרה (K) את כל חומרי הגלם, מלבד פניני הסוכר, עד לקבלת תערובת פירורית. מקררים עד לשימוש.
- 4. העוגה: במערבל מזון עם בלון הקצפה מקציפים את החמאה והסוכר. מוסיפים את הביצים אחת, אחת ולבסוף חצי מכמות הגבינה.
- 5. מוסיפים את המרכיבים היבשים בהדרגה ואת יתרת הגבינה וממשיכים לערבל רק עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- 6. יוצקים לתבנית עד מחצית הגובה, מניחים את התפוחים בשכבה אחידה וממשיכים למלא ביתרת התערובת. מיישרים ומפזרים את הקרמבל ואת פניני הסוכר מעל.
- 7. אופים כ- 45- 50 דקות או עד שקיסם, שננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים. מצננים מעט בוזקים אבקת סוכר ומגישים.