פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ספגטי ברוטב עגבניות

      הבשלנית חן מזרחי מהבלוג "חן במטבח" במתכון לספגטי כמו של פעם ברוטב אדום עם ניחוחות וטעמים צפון אפריקאיים שמתחסל בן רגע ומשביע את כולם

      197 מדרגים / 3.53 כוכבים

      וואלה

      מצרכים

        • מצרכים

        • 2 בצלים (קצוצים או מגורדים בפומפיה)
        • ½ כוסשמן
        • 2 שינישום
        • 2 קופסאותרסק עגבניות קטנות
        • 1 כפיתפפריקה
        • ¼ כפיתכורכום
        • ¼ כפיתכמון
        • ¼ כפיתפלפל שחור
        • 1 כפיתמלח
        • 1 כףסוכר
        • ½ פחיתעגבניות מרוסקות או קצוצות
        • 1 כוסמים
        • 1 חבילהספגטי

      אופן ההכנה

        איך מכינים ספגטי ברוטב עגבניות?

      • בסיר גדול ורחב מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עם מעט מלח על אש קטנה תוך ערבוב, עד שהבצל הופך להיות זהוב, כ-15 דקות.
      • מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים יחד כחצי דקה. זהירות לא לשרוף.
      • מוסיפים את הפפריקה, הכמון, הכורכום, הפלפל ורסק העגבניות ומערבבים כמה שניות.
      • יוצקים את העגבניות המרוסקות והמים ומתבלים במלח ובסוכר החום ומערבבים.
      • מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-15-20 דקות.
      • במקביל מבשלים את הספגטי בסיר עם הרבה מים ומלח עד שהספגטי כמעט מוכן והוא עדיין קצת קשה באמצע. מסננים ומעבירים לסיר עם הרוטב.
      • מבשלים יחד כ-3-5 דקות, מערבבים היטב ומגישים.
      • טיפ: אפשר להוסיף גבינת פרמז'ן מגורזת למעלה, זיתי קלמטה, עלי בזיליקום וכל מה שאתם אוהבים לשדרוג המנה בתאבון!
        מי יכול לעמוד בפניו? ספגטי ברוטב עגבניות (צילום: דרור עינב)
        מי יכול לעמוד בפניו? ספגטי ברוטב עגבניות (צילום: דרור עינב)

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -