פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ספגטי ברוטב עגבניות

      הבשלנית חן מזרחי מהבלוג "חן במטבח" במתכון לספגטי כמו של פעם ברוטב אדום עם ניחוחות וטעמים צפון אפריקאיים שמתחסל בן רגע ומשביע את כולם

      62 מדרגים / 3.63 כוכבים

      ספגטי כמו של פעם ( , דרור עינב)
      ספגטי כמו של פעם ( , דרור עינב)

      מצרכים

      • כמות: לכ-6-8 סועדים
      • 2 בצלים קצוצים במעבד מזון או מגורדים בפומפייה
      • 1/2 כוס שמן
      • 2 שיני שום כתושות
      • 200 גרם רסק עגבניות (2 יחידות קטנות)
      • 1 כפית פפריקה מתוקה
      • 1/4 כפית כורכום
      • 1/4 כפית כמון
      • 1/4 כפית פלפל שחור
      • 1 כפית מלח
      • 1 כף סוכר חום כהה
      • 200 גרם עגבניות מרוסקות טחונות (1/2 מיכל)
      • 1 כוס מים
      • 1 חבילת ספגטי (500 גרם)

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר גדול ורחב מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עם מעט מלח על אש קטנה תוך ערבוב, עד שהבצל הופך להיות זהוב, כ-15 דקות.
      • 2. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים יחד כחצי דקה. זהירות לא לשרוף.
      • 3. מוסיפים את הפפריקה, הכמון, הכורכום, הפלפל ורסק העגבניות ומערבבים כמה שניות.
      • 4. יוצקים את העגבניות המרוסקות והמים ומתבלים במלח ובסוכר החום. מערבבים.
      • 5. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-15-20 דקות.
      • 6. במקביל מבשלים את הספגטי בסיר עם הרבה מים ומלח עד שהספגטי כמעט מוכן והוא עדיין קצת קשה באמצע. מסננים ומעבירים לסיר עם הרוטב.
      • 7. מבשלים יחד כ-3-5 דקות, מערבבים היטב ומגישים.

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -