וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברוסקטת טונה

ארוחה בצ'יק: אבי ביטון מוכיח שגם סלט טונה תמים ממרכיבים שיש בכל בית, יכול להפוך בקלות לארוחה זריזה ומפנקת שמתאימה אפילו לאירוח בראנץ' או ארוחת ערב קלילה

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • כמות: עבור 2-4 סועדים
  • 2 בגטים ארוכים, רצוי דווקא לא טריים
  • לסלט טונה:
  • 2 קופסאות או שקיות טונה איכותית
  • 1 תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות בגודל של 1.5 ס"מ
  • 1/2 בצל לבן
  • עירית קצוצה
  • מעט שמן זית
  • מלח ופלפל
  • לאיולי:
  • 1 כפית שטוחה פפריקה מעושנת
  • 2 כפות מיונז
  • 1/4 כפית חרדל
  • להגשה:
  • 1 פלפל צ'ילי פרוס
  • בצל ירוק

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את קוביות תפוחי האדמה במים עם מעט מלח עד ריכוך. נזהרים לא לבשל יותר מידי.
  • 2. מערבבים את מרכיבי האיולי: מיונז, חרדל ופפריקה מעושנת.
  • 3. חוצים כל בגט לחצי, לאורכו וקולים במחבת עם שמן זית עד להזהבה.
  • 4. מערבבים את הטונה עם תפוחי האדמה, הבצלים, העירית והצ'ילי. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל וטועמים.
  • 5. מורחים את האיולי על הבאגטים הקלויים, מסדרים מעל את תערובת הטונה, מפזרים מעל את פרוסות הצ'ילי והבצל הירוק ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully