פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ברוסקטת טונה

      ארוחה בצ'יק: אבי ביטון מוכיח שגם סלט טונה תמים ממרכיבים שיש בכל בית, יכול להפוך בקלות לארוחה זריזה ומפנקת שמתאימה אפילו לאירוח בראנץ' או ארוחת ערב קלילה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • כמות: עבור 2-4 סועדים
      • 2 בגטים ארוכים, רצוי דווקא לא טריים
      • לסלט טונה:
      • 2 קופסאות או שקיות טונה איכותית
      • 1 תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות בגודל של 1.5 ס"מ
      • 1/2 בצל לבן
      • עירית קצוצה
      • מעט שמן זית
      • מלח ופלפל
      • לאיולי:
      • 1 כפית שטוחה פפריקה מעושנת
      • 2 כפות מיונז
      • 1/4 כפית חרדל
      • להגשה:
      • 1 פלפל צ'ילי פרוס
      • בצל ירוק

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את קוביות תפוחי האדמה במים עם מעט מלח עד ריכוך. נזהרים לא לבשל יותר מידי.
      • 2. מערבבים את מרכיבי האיולי: מיונז, חרדל ופפריקה מעושנת.
      • 3. חוצים כל בגט לחצי, לאורכו וקולים במחבת עם שמן זית עד להזהבה.
      • 4. מערבבים את הטונה עם תפוחי האדמה, הבצלים, העירית והצ'ילי. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל וטועמים.
      • 5. מורחים את האיולי על הבאגטים הקלויים, מסדרים מעל את תערובת הטונה, מפזרים מעל את פרוסות הצ'ילי והבצל הירוק ומגישים.

      עוד מתכוני ארוחת ערב

      ברוסקטת טונה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -