פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לחמניות פריקסה אפויות

      אבי ביטון בטייק אופ המושלם על הסנדוויץ' הטוניסאי המסורתי, עם לחמניות פריקסה משגעות, שאופים בתנור

      4 מדרגים / 3.3 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • (ל 12-15 לחמניות)
      • לבצק שמרים:
      • 500 גרם קמח
      • 1 כף שמרים יבשים
      • 1/2 1 כפות סוכר
      • 1 כוס מים
      • 1 כפית מלח
      • להברשה: ביצה
      • למילוי:
      • 2 קופסאות / שקיות טונה (85 גרם כל אחת)
      • 3 כפות לימון כבוש טחון
      • 2-3 כפות אריסה (לפי טעמכם האישי)
      • 1 תפו"א, מבושל קלוף
      • 2 ביצים קשות
      • 3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים

      אופן ההכנה

      • 1. לשים את כל חומרי הבצק ומתפיחים כשעה.
      • 2. קוצצים את תפוח האדמה, הביצה והבצל הירוק, ומערבבים עם הטונה ושאר מרכיבי המילוי. טועמים ומתקנים תיבול.
      • 3. קורצים מהבצק עיגולים, פותחים אותם עם הידיים או עם מערוך, מניחים כף מהמלית וסוגרים ללחמניות עגולות.
      • 4. מתפיחים לחצי שעה נוספת.
      • 5. מברישים את הלחמניות בביצה ואופים בחום של 200 מעלות כ-15 דקות, או עד שהלחמניות משחימות גם בתחתית.

      עוד מתכוני לחמים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -