וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברוסקטה עם אנשובי טרי

היופי באיטליה הוא הפשטות באוכל, ובאברוצו, אזור בדרום, יודעים זאת היטב: הברוסקטה המקומית שם נושאת עליה בעיקר אנשובי שהושרה ביין לבן וחומץ.

מתכון מאת: מערכת וואלה

מנות אנשובי. italias sweet italia, FABRIZIO LUCCI,
מנות אנשובי/italias sweet italia, FABRIZIO LUCCI

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 8 אנשובי טריים
  • 1 כוס של יין לבן
  • 1 כוס של חומץ בן יין
  • לברוסקטה:
  • שמן זית כתית מעולה
  • עגבניות שרי
  • 1 לימון
  • לחם קלוי

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את האנשובי: קוטמים את ראש הדג, פותחים בעדינות את הגוף ושולפים את עמוד השדרה.
  • 2. שוטפים את האנשובי היטב במים ומניחים בקופסה/תבנית גדולה עם העור כלפי מטה.
  • 3. מכסים את האנשובי ביין וחומץ, וסוחטים מיץ מהלימון. חותכים את הלימון לפלחים ומניחים בתוך המשרה. דואגים שכל הדגים יצופו במשרה.
  • 4. מניחים לאנשובי להיכבש כשעתיים בטמפרטורת החדר עד שהוא לבן לחלוטין.
  • 5. מוציאים את האנשובי ומנגבים בעדינות עם מגבת נקייה.
  • 6. מגישים על לחם קלוי עם מעט שמן זית. מומלץ להוסיף גם עגבניות טריות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully