פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ברוסקטה עם אנשובי טרי

      היופי באיטליה הוא הפשטות באוכל, ובאברוצו, אזור בדרום, יודעים זאת היטב: הברוסקטה המקומית שם נושאת עליה בעיקר אנשובי שהושרה ביין לבן וחומץ.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מנות אנשובי (יח
      מנות אנשובי (יח"צ , italias sweet italia, FABRIZIO LUCCI)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 8 אנשובי טריים
      • 1 כוס של יין לבן
      • 1 כוס של חומץ בן יין
      • לברוסקטה:
      • שמן זית כתית מעולה
      • עגבניות שרי
      • 1 לימון
      • לחם קלוי

      אופן ההכנה

      • 1. מנקים את האנשובי: קוטמים את ראש הדג, פותחים בעדינות את הגוף ושולפים את עמוד השדרה.
      • 2. שוטפים את האנשובי היטב במים ומניחים בקופסה/תבנית גדולה עם העור כלפי מטה.
      • 3. מכסים את האנשובי ביין וחומץ, וסוחטים מיץ מהלימון. חותכים את הלימון לפלחים ומניחים בתוך המשרה. דואגים שכל הדגים יצופו במשרה.
      • 4. מניחים לאנשובי להיכבש כשעתיים בטמפרטורת החדר עד שהוא לבן לחלוטין.
      • 5. מוציאים את האנשובי ומנגבים בעדינות עם מגבת נקייה.
      • 6. מגישים על לחם קלוי עם מעט שמן זית. מומלץ להוסיף גם עגבניות טריות.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -