- 1. מושחים את הירקות ב-2 כפות שמן הזית, ומכניסים לתנור עם עשבי התיבול והשום ל-5 ד' בחום בינוני.
-
- 2. ממלאים את הפילה ב-2 כפות ירקות אנטיפסטי וסוגרים עם הפילה השני, כשהעור כלפי מעלה. מכניסים לתנור חם, על תבנית משומנת ב-3 כפות שמן זית כ-5 דקות על חום גבוה לקבלת צבע.
-
- 3. הכנת הלימונים הכבושים: מרתיחים את הלימונים במים להוצאת המרירות כ-10 ד'. מצננים.
-
- 4. חותכים את הלימונים לרבעים ולשמיניות ומניחים בצנצנת נקייה. מכסים בשמן זית, ומכניסים לצנצנת את מיץ הלימון, הצ'ילי, השום והמרווה. סוגרים את הצנצנת ומניחים על השיש בטמפ' החדר למשך שבוע לקבלת לימון כבוש מוכן.
-
- 5. הכנת הרוטב: מצמצמים במחבת את כל מרכיבי הרוטב כ-3 דקות לקבלת רוטב קרמי.
-
- 6. להגשה: להניח את סנדוויץ' המוסר על צלחת ולשפוך את הרוטב על הדג.