- 1.קולים את הפלפלים בתנור חם מאוד (או מעל להבה), עד שהם משחירים לחלוטין. מעבירים מיד לשקית ואוטמים לכשעה.
-
- 2. קולפים את הפלפלים ומנקים מגרעינים. חותכים גס מאוד ומתבלים בכף חומץ בן יין, כף שמן זית ומעט מלח ופלפל, משרים מכוסה כשעתיים.
-
- 3. מתבלים את שבבי הטונה בכף מיץ לימון, מעט שמן זית ומעט מלח ופלפל.
-
- 4. מטפטפים על פרוסות הלחם מעט שמן זית. מסדרים על פרוסה שכבה אחידה של פלפלים קלויים, מעל מסדרים שבבי טונה, עליהם פרוסות של ביצה קשה ו-2 פילטים של אנשובי.
-
- 5. מעטרים בפרוסות צנונית ועלי בזיליקום, וסוגרים בעדינות בפרוסה השנייה.
-
- 6. חוזרים על אותן פעולות עם 2 הפרוסות הנוספות. חוצים את הכריכים בעזרת סכין משוננת, ומגישים.