וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כריך באנייטו

מקורו של הסנדוויץ' הזה הוא באיטליה, אך כאן הוא עובר טוויסט מסוים, עם שתי ביצים רכות וחומות, המשלימות היטב את הפלפלים הקלויים, את הטונה ואת הבזיל.

מתכון מאת: יוגב גרוס, מערכת וואלה

ברדסטורי. נמרוד סונדרס
ברדסטורי

מצרכים למתכון

  • ל-2 כריכים:
  • 4 פרוסות לחם סיציליאני (בעובי כ- 1.5 ס"מ)
  • 150 גרם שבבי טונה (מסונן היטב)
  • 4 פלפלים אדומים
  • 3 פלפלים צהובים
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 1 כף חומץ בן יין אדום
  • 2 ביצים קשות
  • 4 פילטים של אנשובי משומר
  • 8 עלי בזיליקום
  • 4 צנוניות, פרוסות דק
  • 10 זיתים שחורים מגולענים
  • 1/2 בצל סגול, פרוס דק מאוד
  • 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
  • כף מיץ לימון
  • מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1.קולים את הפלפלים בתנור חם מאוד (או מעל להבה), עד שהם משחירים לחלוטין. מעבירים מיד לשקית ואוטמים לכשעה.
  • 2. קולפים את הפלפלים ומנקים מגרעינים. חותכים גס מאוד ומתבלים בכף חומץ בן יין, כף שמן זית ומעט מלח ופלפל, משרים מכוסה כשעתיים.
  • 3. מתבלים את שבבי הטונה בכף מיץ לימון, מעט שמן זית ומעט מלח ופלפל.
  • 4. מטפטפים על פרוסות הלחם מעט שמן זית. מסדרים על פרוסה שכבה אחידה של פלפלים קלויים, מעל מסדרים שבבי טונה, עליהם פרוסות של ביצה קשה ו-2 פילטים של אנשובי.
  • 5. מעטרים בפרוסות צנונית ועלי בזיליקום, וסוגרים בעדינות בפרוסה השנייה.
  • 6. חוזרים על אותן פעולות עם 2 הפרוסות הנוספות. חוצים את הכריכים בעזרת סכין משוננת, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully