שניצל בקר וינאי
השף עינב אזגורי במתכון לשניצל וינאי קלאסי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 פרוסות שייטל או נתח כף עגל במשקל 150 גרם לאחת
- קמח לציפוי
- פירורי לחם
- 3 ביצים שלמות
- מלח
- פלפל לבן טחון
- כף חרדל
- שמן לטיגון (רצוי להשתמש בשומן אווז או בקר)
אופן ההכנה
- 1. דופקים מעט את פרוסות הבשר עם פטיש שניצלים.
- 2. טורפים בקערה את הביצים עם קורט מלח, חרדל ופלפל לבן.
- 3. מכינים עוד שתי קערות לצד זו עם הביצים, אחת עם קמח ונוספת עם פירורי לחם.
- 4. מצפים את הנתחים בקמח ומנערים. טובלים בתערובת הביצים ואז בפירורי הלחם.
- 5. מחממים שמן במחבת ומטגנים את פרוסות הבקר המצופות.