שניצל בקר וינאי

השף עינב אזגורי במתכון לשניצל וינאי קלאסי

מתכון מאת: מערכת וואלה!
שניצל בקר  וינאי. נמרוד סונדרס
שניצל בקר וינאי

מצרכים

  • 4 פרוסות שייטל או נתח כף עגל במשקל 150 גרם לאחת
  • קמח לציפוי
  • פירורי לחם
  • 3 ביצים שלמות
  • מלח
  • פלפל לבן טחון
  • כף חרדל
  • שמן לטיגון (רצוי להשתמש בשומן אווז או בקר)

אופן ההכנה

  • 1. דופקים מעט את פרוסות הבשר עם פטיש שניצלים.
  • 2. טורפים בקערה את הביצים עם קורט מלח, חרדל ופלפל לבן.
  • 3. מכינים עוד שתי קערות לצד זו עם הביצים, אחת עם קמח ונוספת עם פירורי לחם.
  • 4. מצפים את הנתחים בקמח ומנערים. טובלים בתערובת הביצים ואז בפירורי הלחם.
  • 5. מחממים שמן במחבת ומטגנים את פרוסות הבקר המצופות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully