פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שניצל בקר וינאי

      השף עינב אזגורי במתכון לשניצל וינאי קלאסי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      שניצל בקר וינאי (נמרוד סונדרס)
      שניצל בקר וינאי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 4 פרוסות שייטל או נתח כף עגל במשקל 150 גרם לאחת
      • קמח לציפוי
      • פירורי לחם
      • 3 ביצים שלמות
      • מלח
      • פלפל לבן טחון
      • כף חרדל
      • שמן לטיגון (רצוי להשתמש בשומן אווז או בקר)

      אופן ההכנה

      • 1. דופקים מעט את פרוסות הבשר עם פטיש שניצלים.
      • 2. טורפים בקערה את הביצים עם קורט מלח, חרדל ופלפל לבן.
      • 3. מכינים עוד שתי קערות לצד זו עם הביצים, אחת עם קמח ונוספת עם פירורי לחם.
      • 4. מצפים את הנתחים בקמח ומנערים. טובלים בתערובת הביצים ואז בפירורי הלחם.
      • 5. מחממים שמן במחבת ומטגנים את פרוסות הבקר המצופות.

      עוד מתכוני בקר

      שניצל בקר וינאי
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -