- 1. מערבבים היטב את כל התבלינים היבשים.
- 2. מנקים את הבשר משומנים עודפים, מורחים היטב חרדל על כל הנתח ומפזרים ומהדקים את התבלינים והסוכר.
- 3. מכניסים את הנתח למקרר ל-24 שעות בכלי סגור או שקית ואקום.
- 4. מחממים את המעשנה לטמפרטורה של 100-110 מעלות.
- דואגים שמיכל הנוזלים יהיה מלא 2/3 גובה במים פושרים.
- 5. מוסיפים את גושי העישון דרך הדלת הצדדית ומניחים את הבשר במעשנה בקומה תחתונה.
- 6. מעשנים כ-5-6 שעות, עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 71 מעלות.
- 7. מוציאים בזהירות מהמעשנה את הבשר, עוטפים בנייר אפיה ומעליו שכבת נייר אלומיניום ומחזירים את הבשר למעשנה לעוד כשעתיים, עד שהוא נימוח לחלוטין והעצם נשלפת בקלות.
- 8. מורידים את הבשר מהאש ונותנים לו לנוח כ- 20 דקות טרם ההגשה.