חרוסת של שרי אנסקי

לשרי אנסקי יש המון מתכונים לחרוסת, אבל זה המתכון לחרוסת הבית שלהם - עשירה ועם המון תבלינים

מתכון מאת: שרי אנסקי, ארכיון מעריב
חרוסת לפסח. ShutterStock
חרוסת הבית של שרי אנסקי

מצרכים

    • 2 תפוחים
    • 250 גרםאגוזים
    • 250 גרםשזיפים מיובשים מגולענים
    • 250 גרםתמרים מגולענים
    • 2-3 כפותסילאן
    • 1 כפיתג'ינג'ר טרי מגורר על פומפייה (או כפית זנגביל טחון)
    • 1 כפיתקינמון
    • ½ כפיתציפורן טחון
    • ½ כפיתהל טחון
    • ½ כפיתאגוז מוסקט מגורר
    • ¼ כוסיין קידוש מתוק או יין מוסקט

אופן ההכנה

איך מכינים חרוסת של שרי אנסקי?

  • 1קולפים את התפוחים וחותכים אותם גס.
  • 2טוחנים את התפוחים עם האגוזים, התמרים, השזיפים, התבלינים והיין בפולסים במעבד מזון. אם צריך לדלל, מוסיפים עוד רבע כוס יין (לפי המתכון המקורי טוחנים את הפירות והאגוזים יחד במטחנת בשר ורק אז מוסיפים את הנוזלים והתבלינים).
  • 3טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully