וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חרוסת של שרי אנסקי

לשרי אנסקי יש המון מתכונים לחרוסת, אבל זה המתכון לחרוסת הבית שלהם - עשירה ועם המון תבלינים

מתכון מאת: שרי אנסקי, ארכיון מעריב

10 דקות עבודה,קלי קלות
חרוסת לפסח. ShutterStock
חרוסת הבית של שרי אנסקי

מצרכים למתכון

    • 2תפוחים
    • 250גרםאגוזים
    • 250גרםשזיפים מיובשים מגולענים
    • 250גרםתמרים מגולענים
    • 2-3כפותסילאן
    • 1כפיתג'ינג'ר טרי מגורר על פומפייה (או כפית זנגביל טחון)
    • 1כפיתקינמון
    • ½כפיתציפורן טחון
    • ½כפיתהל טחון
    • ½כפיתאגוז מוסקט מגורר
    • ¼כוסיין קידוש מתוק או יין מוסקט

אופן ההכנה

איך מכינים חרוסת של שרי אנסקי?

  • 1
    קולפים את התפוחים וחותכים אותם גס.
  • 2
    טוחנים את התפוחים עם האגוזים, התמרים, השזיפים, התבלינים והיין בפולסים במעבד מזון. אם צריך לדלל, מוסיפים עוד רבע כוס יין (לפי המתכון המקורי טוחנים את הפירות והאגוזים יחד במטחנת בשר ורק אז מוסיפים את הנוזלים והתבלינים).
  • 3
    טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully