וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קריספי פרחי כרובית

מתכון מאת: באדיבות Teka, מערכת וואלה אוכל

פרחי כרובית קריספי ברוטב באפלו. באדיבות Teka,
פרחי כרובית קריספי ברוטב באפלו/באדיבות Teka

מצרכים למתכון

    • 1כרובית (600 גרם)
    • 2כפותקמח שיבולת שועל
    • 6כפותציר ירקות או מים
    • ½כפיתאבקת בצל
    • ½כפיתאבקת שום
    • ½כפיתפפריקה חריפה
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל שחור לפי הטעם
    • 4כפותרוטב ברביקיו
    • 4כפותשקדים טחונים
    • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

איך מכינים קריספי פרחי כרובית?

  • 1
    מערבבים את קמח שיבולת השועל עם ציר הירקות, אבקת הבצל, השום הכתוש, הפפריקה המלח והפלפל לבלילה אחידה. מכניסים למקרר למשך 30 דקות לאיחוד הטעמים.
  • 2
    בינתיים מפרידים את הכרובית לפרחים, שוטפים היטב ומניחים בצד.
  • 3
    לאחר 30 דקות מערבבים את הבלילה עם פרחי הכרובית.
  • 4
    מכינים קערית עם קמח השקדים וקערית נוספת עם רוטב הברביקיו.
  • 5
    מצפים את הכרובית העטופה בלילה בקמח השקדים, טובלים טבילה נוספת ברוטב הברביקיו ומכניסים בזהירות לטיגון בשמן עמוק. *ניתן להשתמש בסיר טיגון ייעודי ללא שמן לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 20-30 דקות (תלוי כמה שחומים תרצו את פרחי הכרובית).
  • מומלץ להגיש לצד יוגורט מתובל בשום, מקלות סלרי, צנון ורוקט.
  • מה זה קמח שיבולת שועל? שיבולת שועל שנטחנה דק. ניתן לקנות או לטחון בבית במעבד מזון ולהכין לבד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully