- מטגנים את שיני השום השלמות במעט שמן עד שהן משחימות היטב. מקררים. מקלפים את שיני השום ומניחים במעבד מזון. מוסיפים את השקדים ומעבדים יחד לממרח חלק. מוסיפים את השרי פינו ואת ציר העגל. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
-
- מניחים את פרוסות העגל בתבנית שטוחה עם הלימון ומעט שמן זית ל-10 דקות. מוציאים ומייבשים על מגבות נייר. מקמחים קלות ומטגנים את הפרוסות בשארית השמן, במחבת שטוחה. מעבירים את הפרוסות המטוגנות לתבנית שטוחה. מוסיפים את שרי האולורוסו למחבת שבה טוגן הבשר. מגרדים את תחתית המחבת ומוסיפים את רוטב השקדים והשרי. מחממים יחד תוך ערבוב ושופכים על פרוסות העגל שבתבנית. מכסים ואופים בתנור, בחום בינוני, 15 דקות. מגישים מיד.