וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חריימה עם קימל

חריימה ידוע בתור מאכל מרוקאי (ויש גם גרסאות טריפוליטאיות), אבל מה קורה כשמוסיפים למנה הזו קימל? מקבלים גרסה מזרח אירופאית של הדגים החריפים.

מתכון מאת: אביבה,havivag@netvision.net.il

חריימה דניס ברוטב. נמרוד סונדרס,
חריימה דניס ברוטב/נמרוד סונדרס

מצרכים למתכון

  • 2 דגי בורי מנוקים וחתוכים, מושרים במיץ לימון, מלח ופילפל
  • לרוטב:
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 2 כפות פפריקה חריפה
  • 1 כף כמון טחון
  • 1 כף קימל טחון
  • 3 כפות גדושות רסק עגבניות
  • מיץ משני לימונים
  • 2/3 כוס מים
  • מלח/פילפל

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את השום, פפריקה, כמון והקימל, ומערבבים.
  • 2. מוסיפים את רסק העגבניות ומיץ הלימון, ומערבבים. מוסיפים מלח, פלפל והמים.
  • 3. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות.
  • 4. מוסיפים את פרוסות הדג ומבשלים כ-20 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully