דניס אפוי
הכי פשוט שיש: פשוט קונים את הדגים, מוסיפים להם קצת כוסברה, ונותנים לאפייה ולתנור לעשות את כל העבודה. נייר הכסף שומר על עסיסיות הדג.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- דגי דניס לפי מספר הסועדים
- צרור כוסברה קצוץ
- 8 שיני שום קצוצות
- פפריקה אדומה
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. לשטוף את הדגים, להמליח ולפלפל. לערבב בקערה את הכוסברה, השום, שמן זית, פפריקה ומעט מלח.
- 2. לחרוץ 3 חריצים עמוקים בכל צד של הדג ולהכניס בכל חריץ מהתערובת.
- 3. לשמן נייר כסף ולעטוף איתו את הדג.
- 4. להניח את הדגים בתבנית, ולאפות כ- 50 דקות בחום של כ-175 מעלות.