וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דניס אפוי

הכי פשוט שיש: פשוט קונים את הדגים, מוסיפים להם קצת כוסברה, ונותנים לאפייה ולתנור לעשות את כל העבודה. נייר הכסף שומר על עסיסיות הדג.

מתכון מאת: Hagit,hagit@sequoia.co.il

דג דניס אפוי עם שום. ShutterStock
דג דניס אפוי עם שום

מצרכים למתכון

  • דגי דניס לפי מספר הסועדים
  • צרור כוסברה קצוץ
  • 8 שיני שום קצוצות
  • פפריקה אדומה
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. לשטוף את הדגים, להמליח ולפלפל. לערבב בקערה את הכוסברה, השום, שמן זית, פפריקה ומעט מלח.
  • 2. לחרוץ 3 חריצים עמוקים בכל צד של הדג ולהכניס בכל חריץ מהתערובת.
  • 3. לשמן נייר כסף ולעטוף איתו את הדג.
  • 4. להניח את הדגים בתבנית, ולאפות כ- 50 דקות בחום של כ-175 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully