- חותכים את כל הירקות איך שנוח, אבל לא לחתיכות גדולות מדי, כי זמן הבישול הוא מהיר.
- במחבת גדולה (או ווק) מערבבים 2 כפות שמן שומשום (רצוי, אבל גם שמן זית עובד), רוטב סויה (הרבה, אבל זהירות - מלוח!) 1 כף גדושה חמאת בוטנים, 2-3 שיני שום קצוצות.
- כשהעסק מתחיל להתחמם, זורקים פנימה את כל הירקות, פרט לבצל הירוק, ומקפיצים מספר דקות.
- במקביל, מרתיחים מים עם קצת מלח וחולטים את האיטריות (לפי ההוראות על האריזה, ממש מספר שניות) מסננים ומוסיפים את האטריות למחבת. מערבבים וממשיכים להקפיץ מספר דקות - הזמן המדויק תלוי בטעם האישי.