- 1. מרוקנים את הפלפלים ונזהרים שלא לפצוע אותם.
-
- 2. בקערה נפרדת מגרדים בעזרת פומפיה את הגזרים, הקישואים ומחצית מהבצל. מוסיפים את האורז.
-
- 3. חותכים את חזות העוף לרצועות דקות ומוסיפים לקערה. מתבלים ומערבבים.
-
- 4. ממלאים את הפלפלים בזהירות ולא עד הסוף, כדי שלא יישפך בבישול.
-
- 5. מטגנים בסיר את שארית הבצל. מוסיפים את רסק העגבניות ומטבלים במלח, פלפל וכורכום.
-
- 6. מניחים את הפלפלים בסיר בזהירות. מוסיפים מים חמים עד למחצית, מכסים ומביאים לרתיחה.
-
- 7. מסירים את המכסה ומניחים לפלפלים להתבשל עד שרואים שהאורז התנפח והפלפלים רכים.