וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לזניה

לזניה ירקות קלויים. נמרוד סונדרס
לזניה ירקות קלויים

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת פסטה מסולסלת
  • 1 קופסת שימורים גדולה של עגבניות מרוסקות מתובלות (לא רסק!!!)
  • 1 קופסה של גבינה בולגרית 5%
  • שמן זית
  • מעט זיתים שחורים קצוצים
  • מספר עלי בזיליקום
  • פלפל שחור גרוס
  • תוספות אפשריות:
  • עגבניות מיובשות
  • פרוסות קישואים דקות מוקפצות
  • רצועות פלפל קלוי
  • 50-100 גר' מוצרלה מעושנת מגוררת (תלוי עד כמה אתם בדיאטה)

אופן ההכנה

  • משמנים תבנית מלבנית סטנדרטית (בגודל טוסטר-אובן) במעט שמן זית.
  • מפזרים את הפסטה ישר מהשקית (לא מבושלת!) ומפזרים באופן אחיד.
  • על הפסטה מפזרים את הזיתים, עלי הבזיליקום ואת התוספות שבחרתם.
  • מסננים את הגבינה הבולגרית, שוטפים בהרבה מים (אלא אם כן אתם ממש חובבי מלוח), מפוררים אותה ומפזרים על הפסטה והתוספות, כמה שיותר אחיד.
  • על הכל שופכים את העגבניות המרוסקות (שוב, אחיד), למרות שהרוטב מתובל ניתן להוסיף לו עוד 2 שיני שום קצוץ, בזיליקום וטימין או רוזמרין.
  • על הכל מפזרים מוצרלה מעושנת (אפשר גם בלי) ואופים בחום של 200 מעלות. אחרי חצי שעה מכניסים מזלג ובודקים אם הפסטה כבר מבושלת, אם לא - עוד 10 דקות או עד שהפסטה רכה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully