ניר צוק מבשל לסנטה קלאוס של באר שבע
השף ניר צוק מגיע לאגודה למען החייל בבאר שבע. שם הוא מבשל למתנדבת בשם ציפורה חלפון המכונה גם "הסנטה קלאוס של ב"ש" ארוחה מפנקת של כדורי בשר ישראלי ברוטב עגבניות ופרוסת שפיץ צ'אך צרובות
השף ניר צוק מגיע לאגודה למען החייל בבאר שבע. שם הוא מבשל למתנדבת בשם ציפורה חלפון המכונה גם "הסנטה קלאוס של ב"ש" ארוחה מפנקת של כדורי בשר ישראלי ברוטב עגבניות ופרוסת שפיץ צ'אך צרובות
נתח הצ'אך אינו מאוד מוכר וחבל. הוא עשיר בטעמים ואינו יקר. השף ניר צוק פורס אותו לפרוסות דקות, צורב ומגיש עם בצלים מוחמצים
אנחנו כבר לא מסתפקים בפילה ובאנטרקוט וחשוב לנו לדעת מאיפה מגיע הבשר שלנו לצלחת. הקצבים מספרים על ההתקדמות הקולינרית שעשו חובבי הבשר הישראלים בשנים האחרונות
תנועת הנוער כנפיים של קרמבו, היא התנועה היחידה בעולם לילדים עם מוגבליות. השף ניר צוק מבקר בקומונה ומכין למדריכים תבשיל צ'ילי קון קרנה עם שעועית מש וקרפצ'יו שייטל מבשר טרי שייתנו להם כוח להמשיך לעוף
השף ניר צוק מכין קרפצ'יו מנתח שייטל ומסביר על מה צריך להקפיד בהכנתו.מנה מרשימה שלא דורשת כמעט עבודה, רק חומר גלם איכותי וטרי
השף ניר צוק מכין את הגרסה שלו לתבשיל הצ'ילי קון קרנה המפורסם עם שעועית מש, שלא דורשת בישול ארוך והשרייה
דורון אלבז דאג במבצע צוק איתן לפנק באוכל טוב אלפי החיילים שחלפו בכל יום בתחנת הריענון שהקים. השף ניר צוק הגיע הפעם אליו הביתה כדי לפנק אותו בתבשיל קדירת בשר עם שומר ושעועית ואסקלופ שייטל ביין לבן
ארוחה טובה לא חייבת לקחת יותר מכמה דקות, אם רק יש בידכם את הנתח הנכון. ניר צוק מכיר לכם את נתח השייטל וצורב פרוסות דקיקות על מחבת עם מעט מרווה ויין לבן להעשרת טעמים
מלכת החורף במטבח היא הקדירה. השף ניר צוק מכניס לסיר גדול נתחי בשר איכותיים עם שומר, שעועית לבנה וירקות שורש שמתבשלים שעות ביין אדום. מושלם לאירוח או לכל ארוחה משפחתית
טוני הופמן, אחד ממגדלי הבקר הוותיקים ברמת הגולן, מסביר מדוע חשוב לגדל בקר במרעה וכיצד משפיע פרופיל הגידול על זכויות בעלי החיים וטעמו של הבקר