- הכנת העיסה:
- יום לפני הכנת הג'בטה מערבבים בקערה את החומרים היבשים, מוסיפים את המים ומקבלים עיסה נוזלית (כמו לחביתיות). מכסים בשקית ניילון ומניחים לתסוס בטמפרטורת החדר.
-
- אחרי 24 שעות:
- מערבבים את כל החומרים היבשים של הבצק.
- מוסיפים את הנוזלים של הבצק לעיסה שנשמרה.
- מערבבים את העיסה וחומרי הבצק היבשים. לשים עד לקבלת בצק דביק.
- שופכים אותו על תבנית מרופדת בניר אפיה לתפיחה של כשעה-שעתיים.
- אופים בתנור חם כ-10 דקות תוך התזת מים. מורידים את חום התנור לחום בינוני ואופים כ-30 דקות נוספות (או עד שרואים שמוכן ואפוי).
- אפשר להשאיר בתנור הכבוי אך עם דלת פתוחה ואז מתקבל לחם מאד אורירי עם קרום.