וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוגלך

מאפה רוגלך עם שוקולד

מתכון מאת: עליזה לוי

רוגלעך. ShutterStock
רוגלעך

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג קמח
  • 1 שקית שמרית
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 1 כוסות מים פושרים
  • קורט מלח
  • מרגרינה ללא מלח
  • אפשרויות למילוי:
  • אבקת שוקו וסוכר
  • סוכר וקינמון

אופן ההכנה

  • לשים בצק מכל החומרים, מלבד המרגרינה. מניחים במקרר לשעה.
  • מחלקים את הבצק ל-6 כדורים ובכל אחד מהם מורחים כשישית מהמרגרינה. שמים במקרר לחצי שעה נוספת.
  • עורכים כל כדור לעלה ומקפלים לשלוש. מניחים בפעם האחרונה במקרר לשעתיים נוספות.
  • מרדדים שוב לעלה. חותכים ל-8 משולשים (אפשר יותר) וממלאים במילוי כלשהו (למשל אבקת שוקולית מעורבבת עם סוכר, או קינמון וסוכר). מגלגלים מהצד הרחב אל הצד הצר של כל משולש. מורחים ביצה מעל.
  • אופים בחום בינוני עד להזהבה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully