עוגת אננס ודובדבנים

מתכון מאת: נירה,
Default. Walla R&D, מערכת וואלה!

מצרכים

  • 1 קופסה גדולה של פלחי אננס שלמים
  • 1/2 כוס דובדבני מרסקינו או שזיפים מגולענים
  • 4 כפות סוכר
  • 7 ביצים בטמפרטורת החדר, מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קוקוס
  • 4 כפות שמן
  • 2/3 כוס קמח
  • 1 כף רום (לא תמצית!)
  • חמאה למריחה

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם קורט מלח לקצף נוקשה. מוסיפים בהדרגה את כוס הסוכר וממשיכים להקציפו עד שהקצף הופך לבן ומבריק.
  • טורפים את החלמונים עם השמן והרום. מערבבים בתנועות קיפול את הקצף, החלמונים, הקמח והקוקוס.
  • משמנים בנדיבות תחתית תבנית קפיצית בקוטר 26. בוזקים 2 כפות סוכר.
  • מסדרים את פלחי האננס על תחתית התבנית ומניחים ביניהם דובדבנים או שזיפים. מעל שופכים את התערובת. בוזקים מעל 2 כפות סוכר ו-2 כפות קוקוס.
  • אופים ב-170 מעלות במשך 50 דקות. משחררים את השוליים בסכין חדה והופכים על צלחת הגשה. מניחים להתקרר היטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully