- מקציפים את החלבונים עם קורט מלח לקצף נוקשה. מוסיפים בהדרגה את כוס הסוכר וממשיכים להקציפו עד שהקצף הופך לבן ומבריק.
- טורפים את החלמונים עם השמן והרום. מערבבים בתנועות קיפול את הקצף, החלמונים, הקמח והקוקוס.
-
- משמנים בנדיבות תחתית תבנית קפיצית בקוטר 26. בוזקים 2 כפות סוכר.
- מסדרים את פלחי האננס על תחתית התבנית ומניחים ביניהם דובדבנים או שזיפים. מעל שופכים את התערובת. בוזקים מעל 2 כפות סוכר ו-2 כפות קוקוס.
-
- אופים ב-170 מעלות במשך 50 דקות. משחררים את השוליים בסכין חדה והופכים על צלחת הגשה. מניחים להתקרר היטב.