- 1. מנקים את הקישואים וחותכים לקוביות בינוניות. מנקים את הפלפל וחותכים לרצועות קצרות ברוחב בינוני. מקלפים את הבצל וחותכים לקוביות בינוניות.
-
- 2. מטגנים את הקישואים והפלפלים על אש נמוכה במחצית כמות השמן.
-
- 3. מטגנים את הבצל בשאר השמן במחבת נוספת. כשהבצל מתרכך ומתחיל להזהיב מוסיפים את השום, רסק עגבניות, מים ואבקת המרק. מתבלים בכמון ומבשלים מספר דקות.
-
- 4. מוסיפים את הקישואים והפלפלים המטוגנים. מבשלים 10 דקות ומוסיפים מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
-
- 5. מוסיפים את הזיתים ומפזרים פטרוזיליה. מערבבים קלות, ומגישים פושר או קר.