וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קישואים ברוטב עגבניות

מתכון מאת: רויטל

קישואים חתוכים לעיגולים. Artoday
קישואים חתוכים לעיגולים

מצרכים למתכון

  • 3 קישואים
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 בצל גדול
  • 21 כוס שמן
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 200 גרם רסק עגבניות
  • 1 כוס מים
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • ½ 1 כפית כמון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 10 זיתים ירוקים גדולים ומגולענים
  • 2 כפות פטרוזיליה

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את הקישואים וחותכים לקוביות בינוניות. מנקים את הפלפל וחותכים לרצועות קצרות ברוחב בינוני. מקלפים את הבצל וחותכים לקוביות בינוניות.
  • 2. מטגנים את הקישואים והפלפלים על אש נמוכה במחצית כמות השמן.
  • 3. מטגנים את הבצל בשאר השמן במחבת נוספת. כשהבצל מתרכך ומתחיל להזהיב מוסיפים את השום, רסק עגבניות, מים ואבקת המרק. מתבלים בכמון ומבשלים מספר דקות.
  • 4. מוסיפים את הקישואים והפלפלים המטוגנים. מבשלים 10 דקות ומוסיפים מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
  • 5. מוסיפים את הזיתים ומפזרים פטרוזיליה. מערבבים קלות, ומגישים פושר או קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully