עוגת ביסקוויטים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 חבילות ביסקוויטים
- שתי חבילות פודינג אינסטנט וניל
- 4 כוסות חלב
- 2 מיכלי שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- 1. מקציפים את הפודינג, החלב והשמנת עד לקבלת תערובת סמיכה דמויית קצפת.
- 2. בתוך תבנית מרובעת מניחים שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב ועליה שכבה מהתערובת וכך הלאה (השכבה האחרונה היא שכבת תערובת).
- 3. שמים במקרר לשעתיים לפחות.
- גיוון:
- 1. ניתן לטבול את הביסקוויטים בשוקו או קפה.
- 2. ניתן לפזר מעל השכבה האחרונה סוכריות או שבבי שוקולד.
- טיפ:
- כל שכבת ביסקוויטים יכולה להיות כפולה מכיוון ששכבת ביסקוויטים אחת מאוד דקה.