- 1. בסיר קטן מחממים קלות 1/2 כוס מים וממיסים את הסוכר. מעבירים לקערה ומכניסים למקרר ל-10 דקות לצינון.
-
- 2. מוסיפים את שאר החומרים לקערה, מערבבים היטב ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות או עד שהתערובת קפואה לגמרי.
-
- 3. מוציאים את המיקפא מהפריזר, שוברים למספר חתיכות, מכניסים לבלנדר או למעבד מזון ומרסקים עד לקבלת ברד. כאן יש להיזהר ולא לטחון את המיקפא יתר על המידה כי אז הוא יתחמם ויחזור למצב צבירה נוזלי.
-
- 4. אחרי שהתקבל ברד מחזירים אותו אל הכלי והמקפיא לשעה של הקפאה נוספת.
-
- 5. מגישים בכלים אשר שהו במקפיא 15 דקות לפחות.