לחם בצל עם שמנת מתוקה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבצק:
- 1 כוס קמח
- 1 ביצה
- 50 גרם חמאה
- 2 כפות מי קרח
- למלית:
- 1 בצל גדול פרוס
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 2 ביצים
- מעט אגוז מוסקט
- פלפל שחור גרוס
- מעט מלח
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את חומרי הבצק ומשטחים בתבנית.
- 2. מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מורידים מהאש ומוסיפים שמנת מתוקה, ביצים, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
- 3. שופכים את התערובת מעל הבצק המשוטח בתבנית. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, עד שמזהיב.