- 1. מכינים מישרה לעוף: מערבבים בקערה גדולה את המיץ, הטקילה, הליקר, שמן הזית, השום והכוסברה. טובלים את העופות ביסודיות ומשרים למספר שעות או למשך הלילה.
-
- 2. מחממים תנור ל-200 מעלות. בתבנית רדודה מניחים את העופות. מתבלים אותם במלח ופלפל ושופכים עליהם מעט מהמשרה. במהלך האפייה מרטיבים מדי פעם את העופות במשרה שנשארה.
- אופים עד שהעור זהוב, 25-30 דקות.
-
- 3. להכנת הרוטב: את הנוזלים שהצטברו בתבנית מעבירים למחבת גדולה. מוסיפים את השמנת, החמאה והפלפלים הקצוצים ומצמצמים את הרוטב בשליש - כ-2 דקות בישול. מגישים את העוף עם הרוטב.