- 1. מטגנים את הבצל במחבת גדולה בתוך תערובת של שמן וחמאה, על להבה בינונית-נמוכה, תוך בחישה מזדמנת בכף עץ. משך הטיגון 30-40 דקות, או עד שהבצל מתרכך מאוד ומזהיב יפה.
-
- 2. זורים את הסוכר, מגבירים את הלהבה ומטגנים עוד חמש דקות, תוך השגחה, עד שהבצל נעשה עמוק יותר וחלק גדול מהנוזלים התאדה.
-
- 3. מורידים מהאש, מתבלים במלח, פלפל וכפית עלי טימין ומצננים. אפשר להכין מראש ולשמור במקרר.
-
- 4. מותחים מעט עלה אחד של מלאווח ומתאימים אותו לתבנית כך שיכסה את התחתית והדפנות. מערבבים את הבצל עם הביצה ופתיתי גבינת הקשקבל ומורחים על הבצק. פורסים את גבינת העזים לפרוסות ומניחים אותן על הבצל במעגל.
-
- 5. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה (190 מעלות), ואופים במשך 15-20 דקות, עד שהמלית מתייצבת והבצק אפוי. זורים את שאר הטימין ומגישים מיד.
-
- 6. מחלקים למנות ומקפידים שבכל מנה תהיה פרוסת גבינה.